Oetiker Lietuva, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Oetiker Lietuva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo ir kito. 2021 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais metais Bendrovėje dirbo 88 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo -29,6 %. Tuo pat metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 11,8 proc. ir pasiekė 1253 eurus.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio 31 d. pabaigos, Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo nuosaikiau (-2,3 proc. per metus) – 86 darbuotojai, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 17,0 proc. iki 1466 eurų. Kitais metais Bendrovės darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 4,7 proc. ir iki 2023 m. gruodžio 31 d. pabaigos iš viso 82 darbuotojams padidėjo kukliau – iki 4,8 proc.

Per šiuos trejus metus pastebimai pasikeitė Bendrovės darbo jėgos dydis ir vidutinis atlyginimas. Mažėjantis darbuotojų skaičius, ypač atsižvelgiant į drastišką nuosmukį 2021 m., gali reikšti organizacinius pakeitimus arba galimus iššūkius, su kuriais susiduria Bendrovė. Ženklus vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama darbo užmokesčiui ir darbuotojų vertei, ypač 2022 m. 2023 m. šis vidutinis darbo užmokesčio augimas sulėtėjo, o darbuotojų skaičiaus mažėjimas tęsėsi, o tai rodo strategiją, kaip subalansuoti darbuotojų dydį ir darbo užmokesčio struktūrą. Apskritai šios tendencijos atskleidžia Bendrovės įsipareigojimą prisitaikyti prie rinkos sąlygų ir išlaikyti konkurencingą darbo užmokesčio aplinką, nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų.