Inter-Silo, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Inter-Silo DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje iš viso dirbo 28 darbuotojai, t. y. 55,6 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 2 943 eurai, o vidutinis metinis darbo užmokestis išaugo 48,4%. 2022 m. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 19, t. y. per metus padidėjo -32,1 %. Nepaisant sumažėjusio personalo, vidutinis darbo užmokestis per metus išliko 2 818 eurų, t. y. per metus sumažėjo -4,2 %. Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė dar daugiau mažinimų; darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 21,1 %. Dėl šio (skaitmeninio) sumažėjimo taip pat sumažėjo vidutinis darbo užmokestis - iki 2 541 EUR, todėl metinis augimo tempas sumažėjo -9,8 %.

Apibendrinant galima teigti, kad nagrinėdami šios bendrovės duomenis galime pastebėti pradinį didelio darbuotojų skaičiaus augimo laikotarpį, kurį lydėjo didelis vidutinio darbo užmokesčio augimas. Tačiau per kitus dvejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis ir toliau mažėjo.

Nors šie pastebėjimai rodo, kad darbuotojų ir darbo užmokesčio rodikliai apskritai sumažėjo, 2021 m. ir 2022-2023 m. duomenys turėtų būti vertinami platesniame ekonominės aplinkos ir konkrečios pramonės šakos, kurioje veikia ši bendrovė, kontekste. Žymus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio lygio sumažėjimas gali reikšti platesnį rinkos ar konkrečios Bendrovės pramonės nuosmukį.

Kaip paskutinpastaba, svarbu atsižvelgti į tiriamo laikotarpio trukmę ir pobūdį. Po trejų finansinių metų pastebima aiški darbuotojų skaičiaus mažėjimo ir vidutinio darbo užmokesčio mažėjimo tendencija. Tačiau, tik studijuojant ilgesnį laikotarpį būtų galutinė išvada dėl pagrindinių modelių ir tikėtina, kad ateityje tendencijos taps aiškesnis.

Investuotojams ir kitoms suinteresuotosioms šalims būtų naudinga atsižvelgti į šias tendencijas, nes šios bendrovės darbo jėgos ir finansinių rezultatų forma rodo pokyčius, kurie gali rodyti ir ekonominį spaudimą, ir galbūt kai kurias konkrečias atskirų įmonių aplinkybes. Šie skaičiai yra vertingi priimant pagrįstus verslo sprendimus ir patikslinimus.

Apskritai duomenys atskleidžia dinamišką aplinką Bendrovei, nes ji prisitaiko prie galimų rinkos ar įmonės pokyčių per dvejų metų laikotarpį. Marie Kondo gali sumažinti laisvus daiktus, kurių jai nereikia, bet Kompanija pati atleidžia darbuotojus, mažindama vidutinį darbo užmokestį. Nieko yra nekintamas versle. Stay tuned for tools developments.