Data Bank Group, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Data Bank Group DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų augimo tendencijų. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 24 darbuotojai, t. y. 41,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 793 eurai, o metinis augimas - 20,5 proc.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius didėjo nuosaikiau, bet stabiliai. Darbuotojų skaičius išaugo iki 28 darbuotojų, o tai reiškia 16,7 proc. metinį augimą. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui išaugo 15,3 proc. iki 2 067 eurų.

2023 m. darbuotojų skaičius išliko santykinai pastovus - antrus metus iš eilės dirbo 28 darbuotojai, o tai reiškia 0,0 % metinį augimą. Nors darbuotojų skaičius stabilizavosi, Bendrovė ir toliau investavo į savo darbo jėgą, o tai rodo padidėjęs darbo užmokestis. Vidutinis darbo užmokestis išaugo 9,7% iki € 2,268demonstruoti nuoseklų pastangų prioritetą darbuotojų kompensaciją ir pasitenkinimą.

Per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai labai išaugo, o tai rodo įsipareigojimą plėstis ir remti savo darbuotojus. Nors 2023 m. darbuotojų skaičiaus augimas sulėtėjo, tebevykstančios investicijos į darbuotojų atlyginimus buvo teigiamas žingsnis skatinant turinio, gerai apmokamą darbo jėgą.