Aukra Maritime, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Aukra Maritime DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Metams bėgant Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021, 2022 ir 2023 m. duomenų analizė atskleidžia keletą reikšmingų tendencijų.

2021 m. Bendrovė turėjo 16 darbuotojų, t. y. jos darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 5,9 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tais metais siekė 1 422 eurus.

Iki 2022 m. Bendrovės darbo jėgos dydis toliau mažėjo sparčiau - 15 darbuotojų, todėl, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 6,3 %. Tačiau labai pasikeitė darbo užmokesčio tendencijos, nes vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 28,3 proc. ir pasiekė 1 825 eurus.

2023 m. panašios tendencijos buvo ir su 14 darbuotojų, o tai rodo nuolatinį nuosmukį, šį kartą 6,7 proc. per metus. Kalbant apie darbo užmokestį, jis šiek tiek išaugo - 7,4 proc. per metus ir vienam darbuotojui vidutiniškai sudarė 1 960 eurų.

Remiantis šiomis tendencijomis, Bendrovės darbo jėga nuolat mažėjo, tačiau svyravo. Tuo pačiu metu, buvo didėjimo tendencija darbuotojų darbo užmokesčio. Bendrovei būtų labai svarbu atidžiai stebėti veiksnius, turinčius įtakos jos darbo jėgos dydžiui, ir toliau peržiūrėti strategijas, kaip išlaikyti optimalų darbuotojų skaičių ir kompensacijų paketus.