Vilniaus prekyba, UAB (302608755) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Vilniaus prekyba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų duomenis ir atlyginimų tendencijas trejų metų laikotarpiu, galime padaryti keletą išvadų apie jos darbuotojų skaičių ir darbo užmokesčio augimą.

2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 15 darbuotojų, kurie per metus sumažėjo -6,3 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas eurais buvo 5394 eurai ir, palyginti su 2020 m., padidėjo 8,6 proc.

2022 m. pabaigoje Bendrovės užimtumas sumažėjo dar labiau. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 13,3 proc., iki 13 darbuotojų. Nepaisant sumažėjusio personalo, atlyginimai ir toliau didėjo - vidutinis atlyginimas siekė 6285 eurus, t. y. 16,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

2023 m. Bendrovė susidūrė su staigiu darbo jėgos nuosmukiu, sumažėjo iki 10 darbuotojų. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 23,1 proc. Sumažėjus darbo jėgai, taip pat sumažėjo vidutinis darbo užmokesčio augimas. Nors 2023 m. vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2021 m., buvo didesnis, palyginti su ankstesniais metais, jis sumažėjo -3,2 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per pastaruosius trejus metus bendrovė išlaikė stabilų darbo užmokesčio augimą, jos darbo jėga kasmet gerokai mažėjo. Tai rodo, Bendrovė gali būti išgyvena darbo jėgos restruktūrizavimo ar sąnaudų optimizavimo, todėl mažiau darbuotojų, bet siūlo didesnį darbo užmokestį už likusius darbuotojus.