Kumpeliukas, UAB (302610012) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Kumpeliukas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 48 darbuotojus, t. y. darbuotojų skaičius sumažėjo 4,0 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1 330 eurų per mėnesį, t. y. per metus padidėjo 43,6 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - iki 51 darbuotojo, t. y. per metus padidėjo 6,3 %. Nepaisant padidėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 26,5 proc. ir siekė 978 eurus per mėnesį.

Peršokus į 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko stabilus - 51, t. y. 0 proc. didesnis nei praėjusiais metais. Priešingai nei 2022 m., vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 16,8 % ir sudarė 1 142 EUR per mėnesį darbuotojams.

Akivaizdu, kad per šiuos trejus metus Bendrovė patyrė ir darbo jėgos, ir atlyginimų pokyčių. Pradinis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas buvo šiek tiek padidėjo, o tada stabilizavosi. Kita vertus, atlyginimai svyravo: 2021 m. jie gerokai padidėjo, o 2022 m. smarkiai sumažėjo. Skaičiai atsigavo, o 2023 m. pastebimai padidėjo. Akivaizdu, kad Bendrovė koreguoja ir plėtoja darbuotojų ir atlyginimų rodiklius.

Kalbant apie tendencijas, matyti, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria atlyginimų koregavimui po pradinio padidėjimo. Nedidelis sumažėjimas 2022 m. galėtų būti strateginės išlaidų mažinimo priemonės dalis arba gali būti trumpalaikis įvykis dėl ekonominių ar su pramone susijusių sunkumų. Vėlesnis atsigavimas 2023 m. galėtų reikšti planą investuoti atgal į darbuotojų atlyginimus, nes bendrovė greičiausiai planuoja tolesnį augimą. vakarų.

Atrodo, kad bendra trajektorija yra vienas iš įsipareigojimų išlaikyti stabilią darbo jėgą, kartu su atlyginimų koregavimu, pagrįstu įvairiais veiksniais, darančiais įtaką įmonės finansinei būklei ar strateginiams tikslams. Ši analizė pabrėžia dinamišką šiuolaikinės verslo aplinkos pobūdį ir būtinybę įmonėms išlaikyti lanksčią ir pritaikomą politiką, susijusią su darbo jėgos skaičiais ir atlyginimais.