Baltic Escella, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Baltic Escella DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje apžvelgsime Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas iš pateiktų duomenų. Iki 2021 m. pabaigos Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus išaugo 0 proc. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 925 EUR, o vidutinis metinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo - 49 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 4 darbuotojai, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 20 proc. Įdomu tai, kad darbo užmokesčio dinamika smarkiai pasikeitė, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 122,4 %. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojai vidutiniškai gavo 4 281 EUR atlyginimų.

2023 m. duomenys rodo, kad darbuotojų skaičius šiek tiek atsigavo, nes per metus jis išaugo 25 proc., o Bendrovė metų pabaigoje turėjo 5 darbuotojus. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 44,3 proc. ir sudarė 2 383 eurus.

Apskritai, nors nagrinėjamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis šiek tiek svyravo, darbuotojų skaičiaus sumažėjimas pradžioje ir dideli darbo užmokesčio svyravimai rodo nenuoseklią darbuotojų ir darbo užmokesčio tendenciją.