D Composites, UAB darbuotojai ir atlyginimai

D Composites DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse, mes galime stebėti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovės per trejus metus. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 11 darbuotojų, t. y. 22,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas eurais šiems darbuotojams buvo 944 eurai, o jų pajamos, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 26,0 %.

Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 11, o tai reiškia, kad metinis augimas buvo 0,0 %. Tačiau padidėjo vidutinis atlyginimas, kuris, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo iki 1511 eurų. Tai reiškia įspūdingą 60,1 proc. metinį vidutinio darbo užmokesčio augimą darbuotojams.

2023 m. pabaigoje labai išaugo darbuotojų skaičius, nes Bendrovė išaugo iki 15 darbuotojų, o tai reiškia 36,4 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo ir dabar siekia 1375 EUR. Šis įvykių posūkis atspindėjo -9,0 % metinį bendrovės vidutinio darbo užmokesčio augimą.

Apibendrinant galima teigti, kad nors analizuojamu laikotarpiu darbuotojų skaičius svyravo, vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis apskritai didėjo, tačiau šiek tiek svyravo augimo tempas. Tai rodo, kad Bendrovė išlaikė užimtumo nuoseklumą ir atlyginimų augimą.