POLĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

POLĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. pabaigoje Bendrovė turėjo 28 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 12,0 %. Be to, vidutinis darbo užmokestis siekė 619 eurų, t. y. 9,9 proc. daugiau nei per metus.

2022 m. gruodžio pabaigoje darbuotojų skaičius išliko 28, tačiau stebėtina, kad metinis augimo tempas sumažėjo iki 0,0 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 676 eurų, t. y. per metus padidėjo 9,1 proc.

Iki 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - iš viso 29 darbuotojai. Tai reiškia, kad per metus augimo tempas 3,6%. Įspūdingiausias pokytis šiame duomenų taške yra pastebimas vidutinio darbuotojų darbo užmokesčio padidėjimas, kuris dabar siekia 784 eurus. Tai reiškia, kad per metus jis išaugo 16,1 proc.

Ši darbuotojų darbo užmokesčio didėjimo tendencija gali būti bendrovės konkurencinės padėties rinkoje rezultatas arba strateginis vadovybės sprendimas išlaikyti gerus santykius su savo darbuotojais. Tačiau beveik stabilūs užimtumo rodikliai rodo, kad darbo jėgos strategijoje yra nedaug arba iš viso nėra esminių pokyčių.

Apibendrinant galima teigti, kad, žvelgiant į šias tendencijas, akivaizdu, jog Bendrovės darbo jėga nuolat, bet nežymiai didėja. Didžiausia stebima tendencija yra ryškus darbo užmokesčio vidurkio padidėjimas per šį laikotarpį. Tai rodo, kad įmonė galėtų siekti plėtoti teigiamą į darbuotojus orientuotą kultūrą, pripažinti sunkų darbą ir siekti sveikos darbo jėgos. Tačiau labai svarbu, kad bendrovė galėtų stebėti būsimą darbuotojų pasitenkinimą, sulaikymo rodiklius ir galimus išorės veiksnius, kad išlaikytų šią darbo užmokesčio didėjimo tendenciją.