Bio Solutions, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Bio Solutions DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, kurie per metus sumažėjo 11,1 %. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius sumažėjo beveik 1 darbuotojas, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojams mokamas atlyginimas buvo 1 388 EUR per mėnesį, o metinis augimas - 12,6 %.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 8, o tai reiškia, kad per metus padidėjo 0,0 %. Nepaisant vienodo darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 1,2 proc. ir pasiekė 1 404 eurus per mėnesį.

Iki 2023 m. pabaigos darbo jėga dar labiau sumažėjo iki 7 darbuotojų, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 12,5 %. Tačiau šis sumažėjimas sutapo su dideliu vidutinio darbo užmokesčio padidėjimu 18,9 proc. ir pasiekė 1 669 eurus.

Analizė atskleidžia keletą tendencijų. Analizuojamu laikotarpiu Bendrovės personalo lygis buvo nepastovus, o jos darbo jėgą iš viso sumažino 3 darbuotojai. Tačiau darbo užmokestis augo gerai, o darbo užmokestis nuo laikotarpio pradžios iki pabaigos padidėjo 18,9 %. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų skaičiaus, Bendrovė aiškiai teikė pirmenybę įsipareigojimams dėl didesnių atlyginimų savo darbuotojams, ypač 2023 m.