American Councils for International Education: ACTR/ACCELS, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

American Councils for International Education: ACTR/ACCELS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo pastebėti reikšmingi personalo ir atlyginimų pokyčiai. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurie per metus neaugo (0,0%). Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis siekė 1 755 EUR, o metinis augimas buvo šiek tiek neigiamas -2,1 %.

2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 50,0 % ir pasiekė 6 darbuotojus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis augo 10,5 %, o darbuotojai uždirbo vidutiniškai 1 938 EUR.

Persikėlus į 2023 m. pabaigą (gruodžio 31 d.), bendrovė išlaikė darbuotojų skaičių - 6 darbuotojus, kurių metinis augimas buvo nulinis. Nepaisant to, kad nepridėjo papildomų komandos narių, atlyginimai ir toliau didėjo. Vidutinis darbo užmokestis išaugo 12,4 proc. ir siekė 2 179 eurus.

Šios tendencijos išryškina stabilaus darbuotojų skaičiaus augimo ir teigiamos bendrovės darbo užmokesčio trajektorijos derinį. Atlyginimai nuolat didėja sparčiau nei suskaičiuojami darbuotojai, o tai rodo teigiamą postūmį darbuotojų kompensacijoms ir įmonės finansinei būklei.