myWorld Lithuania, UAB darbuotojai ir atlyginimai

myWorld Lithuania DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje, remdamiesi 2021, 2022 ir 2023 m. duomenimis, aptariame Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, t. y. 20 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 2792 eurai, o per metus jis padidėjo 27,6 %.

Pereinant prie 2022 m., darbuotojų skaičius pradėjo mažėti ir iš viso pasiekė 5. Sumažėjimas pasižymėjo -16,7 proc. metiniu augimu, o tai nukrypsta nuo ankstesnės augimo tendencijos. Tačiau verta paminėti, kad vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui toliau didėjo ir pasiekė 3622 eurus, t. y. 29,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Kaip mes pažvelgti į ateitį 2023, darbuotojų skaičius išliko statinis 5, rodo 0% metinį augimą. Tačiau net ir nuolat skaičiuojant darbuotojų skaičių, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo ir siekė -3572 eurus, t. y. -1,4 proc. daugiau nei prieš metus.

2021-2023 m. Bendrovė patyrė nenuoseklią darbuotojų pokyčių tendenciją, tačiau gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Vidutinis darbo užmokestis per trejus metus išaugo maždaug 720 eurų, o darbuotojų skaičius svyravo. Taigi, nors darbuotojų skaičius per pastaruosius trejus metus ir augo, ir mažėjo, dėmesys darbo užmokesčio didinimui išlieka nuolatinis, o tai leidžia suprasti Bendrovės tikslus, susijusius su darbuotojų kompensacijomis ir pramonės judėjimu.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad pateikti duomenys yra tik trys taškai per tam tikrą laiką, ir išsamesniam supratimui reikėtų išsamesnės analizės, kuri apimtų išorės veiksnius, darančius įtaką Bendrovės darbo jėgai ir sprendimams dėl atlyginimo.

Apibendrinant galima teigti, kad šios bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus pastebimai išaugo, o darbuotojų skaičiaus tendencija kasmet atrodo nenuosekli. Papildomos tendencijos gali būti rasti peržiūrint Bendrovės strategiją personalo ir darbo užmokesčio didinimo kartu su platesnėmis rinkos sąlygomis ji veikia.