Aerema, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Aerema DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje pateikiama informacija apie bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejiems skirtingiems metams: 2021, 2022 ir 2023.

2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 56 asmenys, o darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -1,8 %. Nuo tos dienos vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1528 EUR, t. y. vidutinis metinis darbo užmokestis padidėjo 11,8 %.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - dabar jis siekia 54 darbuotojus, t. y. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo dar labiau - 3,6 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 1938 eurų, t. y. vidutinis metinis darbo užmokestis padidėjo 26,9 proc.

Persikėlus į gruodžio 31, 2023, įmonė išsiplėtė, samdyti 6 daugiau darbuotojų, iš viso 60 darbuotojų. Tačiau, nepaisant šio augimo, darbuotojų skaičiaus augimo procentas per metus šį kartą yra mažesnis - 11,1 %. Įdomu tai, kad iki 2023 m. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1585 eurų, t. y. per metus jis sumažėjo 18,2 proc.

Šie duomenys rodo, kad įmonė, kuri, nepaisant tam tikrų svyravimų ir susitraukimų 2022 m., 2023 m. atgavo teigiamą užimtumo tendenciją. Tačiau spartus vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas 2023 m. sustabdo bet kokią paprastą išvadą dėl nuosekliai didėjančių darbuotojų atlyginimų 2021, 2022 ir 2023 m. pabaigoje.

Apskritai, šios bendrovės istorija yra viena iš tam tikrų darbuotojų skaičiavimo kintamumo ir darbo užmokesčio dinamikos per trejus metus, tačiau ji gali, nes bendrovė išlaiko pusiausvyrą tarp darbuotojų dydžių ir darbo užmokesčio.

Norint geriau suprasti šių pokyčių priežastis ir kaip jie susiję su įmonės veiklos rezultatais per šiuos metus, reikia daugiau informacijos. Bendrovei gali tekti paaiškinti netikėtą atlyginimų sumažėjimą 2023 m., nes tai prieštarauja didėjančiam užimtumui, ir būtų įžvalgu aptarti, ar šis atlyginimų taupymas naudojamas strateginiams įsigijimams, reinvesticijoms, ar tai laikinas nuosmukis. Kitais metais taip pat matysime, kaip bendrovei pavyksta pritraukti talentus ir išlaikyti gerą darbuotojų pasitenkinimą, atsižvelgiant į mažesnius atlyginimus. Tačiau atskirais atvejais skaičiai leido mums suprasti, kad Bendrovės darbo jėga svyruoja, o darbo užmokesčio tendencijos per pastaruosius dvejus trejus metus keitėsi.