Pamera, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Pamera DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant pateiktus bendrovės darbuotojų duomenis ir atlyginimų tendencijas 2021-2023 m. laikotarpiu, atsiranda keletas reikšmingų tendencijų.

2021 m. gruodžio mėn. pabaigoje Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, t. y. 26,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 584 eurai, o per metus padidėjo 13,7 proc.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - nuo 19 iki 18 darbuotojų, o tai reiškia neigiamą 5,3 proc. metinį augimą. Nepaisant šio nuosmukio, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo 17,6 proc. ir pasiekė 687 eurus.

2023 m. Bendrovė ir toliau patyrė darbuotojų skaičiaus nuosmukį, kaip nurodyta gruodžio 31 d., kai darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo dar 11,1 proc. iki 16. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui ir toliau nuosekliai didėjo - nuo 2022 m. vidutinio darbo užmokesčio jis padidėjo 9,0 % ir pasiekė 748 EUR.

Šios tendencijos rodo ir Bendrovės darbuotojų skaičiaus, ir atlyginimų svyravimus, ir teigiamus pokyčius. Nors analizuojamu laikotarpiu bendrovės darbuotojų skaičius apskritai sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau akivaizdžiai didėjo, o tai rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi kompensuoti darbuotojų patirtas išlaidas, nepaisant to, kad darbo jėga sumažėjo. Ši informacija suteikia vertingų įžvalgų apie Bendrovės personalo valdymo ir kompensavimo praktikas, kurios gali padėti tiesiogiai ateityje priimti sprendimus formuojant bendrą Bendrovės darbo strategiją.