Gėrimų birža, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gėrimų birža DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų duomenis, galime nustatyti pastebimus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus.

2021 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius siekė 21 darbuotoją, t. y. 31,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbuotojo darbo užmokestis buvo 684 eurai, t. y. 18,2 proc. didesnis nei prieš metus.

Kitais, 2022 m., Bendrovės darbo jėga toliau augo - joje dirbo 23 darbuotojai, t. y. 9,5 proc. daugiau nei pernai. Nepaisant santykinai mažesnio procentinio darbuotojų skaičiaus padidėjimo, vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 37,9 proc. ir pasiekė 943 eurus.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos, nors bendrovė išlaikė darbuotojų augimą ir turėjo 26 darbuotojus (tai 13 proc. metinis augimas), buvo pastebėta šiek tiek unikali vidutinio darbo užmokesčio tendencija. Nors darbuotojų skaičius padidėjo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 14,6 proc. iki 805 eurų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad analizuojamu laikotarpiu bendrovės darbuotojų skaičius gerokai ir sparčiai augo, o darbuotojų atlyginimai gerokai ir kartais svyravo, o tai rodo, kad bendrovė nuolat vykdo plėtros strategijas ir galimus darbo užmokesčio politikos pokyčius. Norint visapusiškai suprasti šias tendencijas, reikėtų pateikti daugiau duomenų.