Aukštaitijos Krepšinio Mokykla, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Aukštaitijos Krepšinio Mokykla DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas 2021-2023 m., paaiškėjo tam tikri modeliai. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 11,1 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 625 EUR, kuris per metus sumažėjo 2,7 %.

Įžengus į 2022 m., Bendrovė patyrė didelį darbuotojų skaičiaus atsigavimą. Iki 2022 m. gruodžio mėn. jų darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 37,5 proc. ir pasiekė 11 darbuotojų. Šiuo laikotarpiu taip pat gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis: darbuotojai uždirba 790 eurų per mėnesį, t. y. 26,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Tačiau 2023 m. gruodžio mėn. pasikeitė darbuotojų tendencijos. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 10 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. per metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo 11,5 proc., o darbuotojai dabar gauna 699 eurus per mėnesį.

Atrodo, kad per trejus metus darbuotojų skaičius šiek tiek svyravo, o vidutiniai atlyginimai buvo ir teigiami, ir neigiami. Tolesnė analizė gali būti reikalinga siekiant atskleisti pagrindines priežastis šių tendencijų ar modelių.