Topgas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Topgas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizuojame reikšmingas Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, t. y. 5,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas siekė 1352 eurus, t. y. 4,1 proc. daugiau nei prieš metus. Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos darbo jėga, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 5,3 proc. iki 20 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis taip pat gerokai padidėjo - 21,4 proc. ir dabar siekia 1642 eurus.

2023 m. pabaigoje Bendrovė ir toliau smarkiai augo. Bendrovėje, kurios darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 15%, dabar dirba 23 darbuotojai. Šis pokytis įvyko, nes vidutiniai atlyginimai ir toliau didėjo - nuo 2022 m. iki 1838 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad per stebimą laikotarpį Bendrovė nuosekliai didino savo darbuotojų skaičių, o jos metinis augimas svyravo nuo 5 % iki 15 %. Stebėtina, kad atlyginimai taip pat nuosekliai didėjo, o metinis augimas svyravo nuo 4% iki 21%. Siekiant išlaikyti šį augimą, išlaikant savo darbo išlaidas valdomas, Bendrovės vadovybė gali būti įgyvendinti strateginius sprendimus, tokius kaip atrankinio įdarbinimo ir kvalifikuotų darbuotojų išlaikymas.