Arsta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Arsta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 40 darbuotojų, t. y. 7,0 proc. mažiau nei prieš metus. Tuo tarpu vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis siekė 458 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 44,9 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 7,5 proc. iki 43 darbuotojų, o tai rodo, kad šiek tiek padidėjo bendrovės darbuotojų skaičius. Tačiau vidutinis tų metų atlyginimas, palyginti su ankstesniais metais, gerokai sumažėjo – 23,3 proc. iki 352 eurų vienam darbuotojui. Palyginti su teigiamu darbo užmokesčio augimu praėjusiais metais, šis rodiklis pasikeitė.

2023 m. pabaigos duomenys rodo, kad Bendrovė išlaikė stabilų 43 darbuotojų skaičių, o darbuotojų skaičius procentais nepadidėjo. Verta pažymėti, kad vidutinis darbo užmokestis šiais metais šiek tiek padidėjo - 0,4 proc. per metus ir siekė 353 eurus. Šis nedidelis padidėjimas dar kartą patvirtino darbo užmokesčio stabilumą, nes Bendrovė ir toliau išgyveno vykstančius ekonominius pokyčius.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo, baigiantis stebėjimo laikotarpiui jai galiausiai pavyko išlaikyti stabilų darbo jėgos dydį. Nors atlyginimai ir augo, ir mažėjo, galiausiai jie išliko stabilūs. Šios kintančios personalo ir darbo užmokesčio tendencijos gali pasitarnauti kaip įrodymas Bendrovės nuolatinių pastangų prisitaikyti ir reaguoti į besikeičiančias rinkos sąlygas ir vidaus poreikius.