KLP transport, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KLP transport DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 1434 žmonės, o tai rodo, kad jos bendra darbo jėga per metus padidėjo 20,5 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 879 EUR, tačiau per metus jis sumažėjo nežymiai – 0,2 %. 2022 m. Bendrovės darbo jėga padidėjo iki 1671 darbuotojų, t. y. 16,5 proc. daugiau nei prieš metus. Be to, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1000 eurų, o tai yra įspūdingas 13,9 proc. metinis šuolis. Tačiau 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - joje dirbo 1295 darbuotojai, t. y. 22,5 proc. mažiau nei prieš metus. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - 2,0 proc. per metus iki 1020 eurų.

Analizuodami šiuos duomenis matome, kad 2021-2022 m. Bendrovės darbo jėga nuosekliai augo, tačiau 2023 m. sumažėjo. Vidutinis darbo užmokestis per tam tikrą laiką padidėjo, nors 2021 m. sumažėjo nežymiai. Iš tendencijų matyti, kad Bendrovei pavyko išplėsti savo darbuotojų bazę ir padidinti vidutinius atlyginimus. Tačiau labai svarbu suprasti veiksnius, lemiančius darbo jėgos sumažėjimą 2023 m. Šis sumažėjimas gali būti dėl įvairių priežasčių, pavyzdžiui, darbuotojų atleidimo ar restruktūrizavimo pastangų organizacijoje.

Nagrinėjant tendencijas, akivaizdu, kad Bendrovė sugebėjo išlaikyti konkurencinį pranašumą savo pramonėje didindama savo darbo jėgą ir gerindama darbuotojų atlyginimus. Nepaisant to, kad 2021 m. vidutiniai atlyginimai šiek tiek sumažėjo, vėlesni metai rodo akivaizdų įsipareigojimą savo darbuotojams mokėti didesnius atlyginimus. Labai svarbu, kad Bendrovė sutelkti dėmesį į išlaikyti šią didėjimo tendenciją darbuotojų atlyginimų, o sprendžiant darbo vietų skaičiaus sumažėjimą matyti 2023. Tai galėtų apimti įgyvendinimo strategijas, kuriomis siekiama subalansuoti augimą ir sąnaudų efektyvumą. Be to, labai svarbu įvertinti kitus veiksnius, kurie gali būti prisidėti prie darbo jėgos mažėjimo, pavyzdžiui, darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikymas, ir spręsti visus pagrindinius klausimus,.