JORUSKO, UAB darbuotojai ir atlyginimai

JORUSKO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant pateiktus 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų duomenis galima nustatyti keletą pagrindinių modelių.

2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus, t. y. per metus gerokai sumažėjo (-20,0 %). Šis reikšmingas darbo jėgos sumažėjimas gali būti kelių veiksnių, tokių kaip restruktūrizavimas, savanoriškas atsistatydinimas arba mažesnis darbuotojų poreikis, rezultatas. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis eurais (€) buvo 1014, o metinis augimas - 21,7 %. Tai rodo, kad, nepaisant sumažėjusių darbuotojų skaičiaus, daugiausia dėmesio skiriama sąžiningai kompensacijai darbuotojams.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos, Bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus - 4, o metinis augimas siekė 0,0 %. Įdomu tai, kad, nors personalo lygis buvo nuolat, buvo pastebimas sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, sumažėjo nuo 1014 € iki 768 €, o tai reiškia, kad didelis metinis sumažėjimas -24,2%. Nors šio darbo užmokesčio mažinimo priežastis vis dar neaiški, tai gali būti dėl kintančio darbo vaidmenų pobūdžio, naujų samdomų darbuotojų, gaunančių mažesnį darbo užmokestį, ar bandymų kontroliuoti išlaidas.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė savo darbo jėgos skaičių, todėl dar kartą per metus išaugo 0,0 %. Toks personalo dydžio stabilumas gali reikšti, kad praėjusiais metais personalo pokyčiai buvo baigti ir Bendrovės poreikiai buvo optimaliai patenkinti. Atsižvelgiant į tai, taip pat buvo pakilimas vidutinis darbo užmokestis, kuris atsigavo atgal į 894 € skaičius, palengvinti garbingą metinį augimą 16,3%. Šis darbo užmokesčio padidėjimas gali būti pagerėjusių rinkos sąlygų atspindys, finansinis augimas, ar vidaus priemonių atgaivinti darbuotojų išlaikymas.

Apibendrinant galima teigti, kad užimtumo požiūriu 2021 m. pabaigoje smarkiai sumažėjo darbuotojų skaičius, nors iki 2022 m. Bendrovė stabilizavo savo darbo jėgą ir išlaikė darbuotojų skaičiaus lygį iki 2023 m. Atlyginimas 2021-2022 m. pastebimai sumažėjo, o 2023 m. gerokai atsigavo.