NOFIR, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NOFIR DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas 2021-2023 m., matome keletą įdomių pokyčių. 2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus, kurie per metus neaugo. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui 2021 m. gruodį buvo 728 eurai, t. y. 7,2 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 4, o tai rodo nulinį metinį augimą. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis šiek tiek išaugo - 2,6 proc., o vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo iki 747 eurų.

Tačiau 2023 m. pabaigoje buvo pastebėtas reikšmingas pokytis. Nors darbuotojų skaičius vis dar buvo 4, o tai rodo nuolatinį sąstingį darbo rinkoje, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Palyginti su praėjusiais metais, atlyginimai padidėjo 21,0 proc., todėl vidutinis Bendrovės darbo užmokestis vienam darbuotojui yra 904 eurai.

Apibendrinant galima teigti, kad per dvejus metus Bendrovė išlaikė stabilų 4 darbuotojų skaičių, tačiau pasiekė didelį vidutinių darbuotojų atlyginimų augimą. Šį svarbų etapą daugiausia lėmė iki 2023 m. pabaigos 21 proc. padidėjęs vidutinis darbo užmokestis. Dėl šių svyravimų Bendrovės kompensavimo tendencijos tampa akivaizdžios, nepaisant to, kad darbuotojų skaičius nuolat didėja.