Lukmedis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lukmedis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai pasikeitė Bendrovės personalas ir darbo užmokestis. 2021-2023 m. pabaigos duomenų apžvalgoje pastebimos tam tikros tendencijos.

2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 16 darbuotojų. Palyginti su praėjusiais metais, per metus šis rodiklis gerokai išaugo - 45,5 %. Kartu su šiuo darbo jėgos padidėjimu gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris vienam darbuotojui siekė 536 eurus, t. y. 33,0 proc. daugiau nei prieš metus.

Tačiau iki kitų metų pabaigos, 2022 m. gruodžio 31 d., pasikeitė Bendrovės darbuotojų skaičius. Šiuo metu yra 13 darbuotojų, kurių skaičius per metus sumažėjo 18,8 proc. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir siekė 639 eurus vienam darbuotojui, o tai reiškia 19,1 proc. metinį augimą.

Naujausiais turimais 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d., 2023 m.) duomenimis, Bendrovė turėjo tik 7 darbuotojus. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo 46,2%. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 677 eurai, o tai reiškia, kad vidutinis metinis augimas buvo 6,0%.

Šie skaičiai rodo įdomų bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijų derinį. Nors iš pradžių smarkiai augo darbuotojų skaičius ir atlyginimai, vėliau sumažėjo darbuotojų skaičius, o vėliau šiek tiek padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Norint nustatyti šiuos pastebėtus pokyčius lemiančius veiksnius, reikėtų tolesnės analizės ir konteksto.