TERMO trans, UAB darbuotojai ir atlyginimai

TERMO trans DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų struktūros tendencijos kito. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje iš viso dirbo 820 darbuotojų, t. y. per metus išaugo -35,2 %. Vidutinis darbo užmokestis eurais per šį laikotarpį buvo 848 eurai, t. y. 3,2 proc. didesnis nei pernai.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbo jėga dar labiau sumažėjo - iki 553 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo -32,6 %. Tačiau gerokai padidėjo vidutinis atlyginimas, kuris išaugo iki 1285 eurų, o tai reiškia, kad per metus išaugo 51,5 %.

2023 m. pabaigoje Bendrovės darbo jėga nuolat mažėjo - iki 480 darbuotojų, o per metus ji sumažėjo 13,2 %. Deja, vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo iki 1040 eurų, o metinis augimas buvo neigiamas -19,1 proc.

Šie skaičiai rodo, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. Nors 2022 m. darbo užmokestis gerokai išaugo, kitais metais darbo užmokestis ir darbuotojai sumažėjo. Tokius svyravimus galėjo lemti įvairūs vidiniai ir išoriniai veiksniai, todėl bendrovei būtina atidžiai stebėti savo žmogiškuosius išteklius ir atlyginimų strategijas.