Indasta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Indasta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos smarkiai svyravo. 2021 m. gruodžio mėn. Bendrovėje dirbo 11 darbuotojų, t. y. 8,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 359 eurai, tačiau, palyginti su ankstesniais metais, jis smarkiai sumažėjo 21,6 proc.

Tačiau 2022 m. pabaigoje įvyko ryškus bendrovės personalo posūkis. Darbuotojų skaičius išaugo iki stulbinančių 236,4% iki 37 asmenų. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 165,7 proc. ir pasiekė 953 eurus. Šį didelį augimą galima vertinti kaip tyčinę strategiją pritraukti naujų talentų ir investuoti į darbuotojų kompensavimą.

Kitais metais tendencijos šiek tiek pasikeitė. Iki 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovė turėjo 30 darbuotojų, t. y. 18,9 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis atlyginimas ir toliau didėjo. Jis išaugo 33,5 %, palyginti su praėjusiais metais, todėl vidutinis darbo užmokestis buvo įspūdingas - 1273 eurai. Tai rodo, kad bendrovė pirmenybę teikė didesniems darbo užmokesčio nuolydžiams likusiems darbuotojams, o ne didelės darbo jėgos išlaikymui.

Per šiuos metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų skaičius pastebimai kito. Nors darbuotojų skaičiaus mažėjimą ir atlyginimų svyravimus galima sieti su strateginiais sprendimais, jie taip pat rodo ekonominį ir veiklos sudėtingumą, su kuriuo susiduria Bendrovė. Teigiamas darbo užmokesčio augimas ir dėmesys darbuotojų kompensacijoms tebėra pagrindiniai dinamiškos Bendrovės raidos elementai.