Nordic Trucking Logistics, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Nordic Trucking Logistics DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje aptarsime Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, remdamiesi pateiktais duomenimis iš trijų skirtingų datų: 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 53 darbuotojus, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. Vidutinis šio laikotarpio darbuotojų darbo užmokestis buvo 918 eurų, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 23,9 proc.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis padidėjo. Darbuotojų skaičius išaugo 9,4% ir iš viso pasiekė 58 darbuotojus. Vidutinis šio laikotarpio darbuotojų darbo užmokestis išaugo iki 1 339 eurų ir per metus padidėjo 45,9 %.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės bendras darbuotojų skaičius sumažėjo 20,7 proc. ir pasiekė 46 darbuotojus. Šis darbo jėgos mažėjimas lydėjo gerokai padidinti vidutinį darbo užmokestį. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo 64,9 proc. ir pasiekė naują aukštą 2 208 eurų sumą.

Apibendrinant galima teigti, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis nuolat augo. Tačiau 2022-2023 m. užimtumo rodikliai šiek tiek sumažėjo, tačiau susijęs metinis darbo užmokestis išliko didelis. Tai rodo, kad bendrovės politika dėl darbuotojų išlaikymo ir darbo užmokesčio buvo veiksminga pritraukiant ir išlaikant kvalifikuotus darbuotojus.

Žymus metinis darbo užmokesčio augimas ir nedideli darbuotojų skaičiaus svyravimai rodo Bendrovės pastangas išlaikyti stabilią darbo jėgos sudėtį. Nepaisant to, kad 2023 m. sumažėjo bendras darbuotojų skaičius, padidėjęs vidutinis darbo užmokestis reiškia, kad bendrovė teikia pirmenybę labiau patyrusiai ir aukštos kvalifikacijos darbo jėgai, o ne didesnei darbo jėgai. Šis strateginis sprendimas galėtų būti pagerinti bendrą produktyvumą ir efektyvumą, suteikiant geresnę vertę organizacijai per ilgą laiką.