Finansugidas.lt, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Finansugidas.lt DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 13 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 7,1 %. Jų vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 582 eurai, o metinis augimas buvo neigiamas - 8,7 proc.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė patyrė tolesnę darbo jėgos mažėjimo tendenciją - jos darbuotojų skaičius siekė 12 darbuotojų. Tai sudarė 7, 7% metinį sumažėjimą. Tačiau pastebėtas didelis darbuotojų darbo užmokesčio augimas, nes vidutinis darbo užmokestis padidėjo 49,0 proc. iki 868 eurų.

Perėjus prie 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė pastebimai pakeitė savo darbuotojų skaičiaus mažėjimą - darbuotojų skaičius išaugo 25,0 % ir dabar siekia 15 darbuotojų. Bendrovės darbo užmokesčio tendencija buvo tokia pati - vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 5,4 proc. ir pasiekė 914 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per pirmuosius dvejus metus bendrovės darbo jėga sumažėjo, 2023 m. buvo užfiksuotas 25 % augimas. Kalbant apie atlyginimus, antraisiais metais ji šiek tiek sumažėjo, o kitais metais augimas buvo nedidelis. Tai rodo, kad Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyruoja, bet apskritai gerėja.