Vektona, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vektona DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek svyravo, o vidutinis darbo užmokestis labai išaugo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 80 darbuotojų, t. y. 14,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis atlyginimas buvo 1 053 eurai, t. y. 5,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovė išlaikė nuoseklų 80 darbuotojų dydį, o darbuotojų skaičius per metus išaugo 0 %. Nors darbo jėga išliko stabili, atlyginimai pastebimai didėjo. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis smarkiai išaugo 29,3 proc. iki 1 361 euro.

2023 m. darbuotojų skaičius nepasikeitė, nes įmonė ir toliau turėjo 80 darbuotojų, todėl jos darbuotojų skaičius per metus išaugo 0 %. Priešingai nei ankstesniais metais, kai darbo užmokestis gerokai išaugo, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - 0,6 proc. iki 1 353 eurų.

Ši Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų apžvalga rodo, kad 2021-2022 m. gerokai padidės vidutinis darbo užmokestis, o tai rodo, kad galima sutelkti dėmesį į darbuotojų išlaikymą ir motyvaciją. Kita vertus, stagnuojanti darbo jėga ir mažėjantys atlyginimai, pastebėti 2023 m., gali reikšti Bendrovės pastangas stabilizuoti savo veiklą ir kontroliuoti išlaidas. Tačiau reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima visapusiškai nustatyti pagrindinius šių tendencijų veiksnius.