KAUNO APDAILA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KAUNO APDAILA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse pateikiama išsami informacija apie Bendrovės darbuotojų skaičių ir vidutinį darbo užmokestį trejus metus iš eilės. r ist. , 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, 2021 m. Bendrovė patyrė didelį 25 proc. padidėjimą - nuo 20 darbuotojų iki 25 darbuotojų. 2022 m. šis skaičius toliau augo, nors ir mažesniu 8 proc. tempu ir pasiekė 27 darbuotojus. Įdomu tai, kad 2023 m. augimo tempas sumažėjo iki -3,7 %, todėl darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo iki 26. Tai gali reikšti galimą bendrovės darbuotojų skaičiaus didėjimą arba sulėtėjimą.

Kalbant apie darbo užmokesčio situaciją, 2021 m. darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 1584 eurų vienam darbuotojui, t. y. 70,7 proc. daugiau nei ankstesniais metais. Tai gali būti visų pirma dėl darbo užmokesčio padidėjimo arba aukštesnio darbo užmokesčio pozicijų pridėjimas į darbo rinką. Tačiau 2022 m. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 20 %. Tai gali būti susiję su patikslinimų darbuotojų derinys arba kompensavimo sprendimus. 2023 m. darbo užmokesčio tendencija stabilizuojasi ir auga kukliai - 4,9 %.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 m. Bendrovė susidūrė su sparčiu darbuotojų augimu ir padidėjusiu darbo užmokesčiu, per kitus dvejus metus šios tendencijos šiek tiek svyravo. Ateinančiais metais darbo užmokesčio padėtis labai pagerėjo ir šiek tiek sumažėjo, o tai rodo galimus arba galimus biudžeto ar strateginius užimtumo pokyčius. Darbuotojų skaičiaus augimas sulėtėjo po 2021 m. didelio metinio augimo. Turėkite omenyje, kad šie statistiniai duomenys rodo konkretų laiko tašką, o pagrindinius svyravimus gali paveikti ekonominės sąlygos, pramonės tendencijos ar strateginės žmogiškųjų išteklių kryptys, kurios ateinančiais metais gali likti stabilios.

Platesne prasme, čia pateikta informacija galėtų padėti apžvelgti Bendrovės darbo jėgos raidą ir ekonominę struktūrą per šiuos trejus metus, suteikiant mums informacijos apie galimus pagrindinių verslo veiklos rodiklių pokyčius. Tačiau svarbu prisiminti, kad tokios tendencijos ir skaičiai turi būti vertinami atsižvelgiant į įmonės pramonės ir ekonomikos aplinką, kurioje ji veikia. Šie duomenys taip pat turėtų būti aiškinami atsižvelgiant į kitus veiksnius, pavyzdžiui, darbo vaidmenis, pareigas, darbo jėgos buvimo vietą, bendrą įmonės strategiją ir kt. kuris gali turėti įtakos darbuotojų darbo užmokesčio ir skaičių. Šie veiksniai gali padėti geriau suprasti bendrą Bendrovės padėtį ir jos kryptį.