Brocantela, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Brocantela DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, ten buvo iš darbuotojų skaičiaus ir atlyginimo bendrovės tendencijas derinys. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) įmonėje dirbo 5 darbuotojai, t. y. 16,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Kita vertus, šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis labai išaugo - palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 77,9 % ir vidutiniškai sudarė 1 100 EUR vienam darbuotojui.

Kitais metais (2022 m. gruodžio 31 d.) bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo dar 20,0 %, todėl bendras darbuotojų skaičius padidėjo iki 4. Šį nuolatinį darbo jėgos mažėjimą lydėjo sumažėjęs vidutinis atlyginimas. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 32,2 proc., todėl darbuotojai vidutiniškai uždirba 746 eurus per metus.

Pereinant prie naujausių 2023 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) surinktų duomenų, ėmė ryškėti teigiamų pokyčių ženklai. Bendrovės darbuotojų skaičius per metus padidėjo 25,0 %, o darbuotojų skaičius vėl padidėjo iki 5. Tai rodo, kad bendrovė gali imtis veiksmų, kad padidintų savo darbo jėgos dydį. Be šio darbuotojų skaičiaus augimo, vidutinis atlyginimas per metus taip pat padidėjo 14,8 proc. ir pasiekė naują 856 eurų vidurkį.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovė susidūrė su svyruojančia darbo jėga, kurioje darbuotojų skaičius apskritai sumažėjo, o atlyginimai labai pasikeitė. Nors darbuotojų skaičius iki šiol rodė mažėjimo tendenciją, 2021 m. atlyginimai labai išaugo, o 2022 m. patyrė nuosmukį. Tačiau naujausi duomenys rodo, kad augant darbo jėgai ir atsigaunant atlyginimams ir darbuotojų skaičius, ir atlyginimai gali didėti.