Kauno gelmės, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kauno gelmės DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebima Bendrovės personalo ir atlyginimų tendencijų raida. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 7 darbuotojai, t. y. 16,7 proc. daugiau nei pernai. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 666 eurai, t. y. 16,7 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d., nepaisant to, kad darbuotojų skaičius nepadidėjo (0,0 proc. per metus), vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo. Bendrovė išlaikė 7 darbuotojų skaičių, o vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 720 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 8,0 proc.

Plėtra šiek tiek sumažėjo 2023 m. Iki gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius sumažėjo 14,3% per metus, sumažėjo nuo 7 iki 6 darbuotojų. Su šiuo pakeitimu, Bendrovė prioritetavo didesnius atlyginimus savo darbuotojams, nes bendras atlyginimas padidėjo 10,7% per metus pasiekti 797 € vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per šį laikotarpį bendras darbuotojų skaičius svyravo, Bendrovė daugiausia dėmesio skyrė konkurencingiems atlyginimams, kad išlaikytų ir išlaikytų savo darbuotojus. Nors darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus, vidutinis darbo užmokestis kasmet nuolat augo, o tai rodo, kad Bendrovė atsidavė darbuotojų finansinei gerovei.