Dirvolita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Dirvolita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami trejų metų laikotarpio duomenis, galime stebėti bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurie per metus neaugo, išlaikydami stabilią darbo jėgą. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 632 eurai, nors, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 21 proc.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 4, o tai rodo, kad darbo jėgos dydis nepasikeitė. Tačiau vidutinis atlyginimas sumažėjo dar 14,6 proc. ir sudarė 540 eurų.

Per reikšmingą pamainą, iki 2023 m. pabaigos, bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 50 %, nuo 4 iki 6 darbuotojų. Ši plėtra liudija apie jų augančią veiklą. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 38 % ir pasiekė 745 eurus. Šis darbo užmokesčio augimas yra pagirtinas Bendrovės darbuotojams ir gali būti geresnių finansinių rezultatų ir geresnių darbuotojų paskatų rodiklis.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus, nors per pirmuosius dvejus metus darbuotojų skaičiaus augimas buvo sąstingis, 2023 m. pastebėtas žymus darbo jėgos padidėjimas. Atitinkamai iš pradžių darbo užmokestis sumažėjo, tačiau 2023 m. pabaigoje pradėjo įgauti pagreitį, o tai rodo teigiamą finansinių rodiklių tendenciją.