Gansta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gansta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 18 darbuotojų, t. y. 12,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 2 449 eurai, t. y. 32,6 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė turėjo tokį patį darbuotojų skaičių - 18, tačiau darbuotojų skaičius per metus nepadidėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 7,2 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui sudarė 2 272 eurus.

2023 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 11,1 proc. ir iš viso sudarė 16 darbuotojų. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2022 m., sumažėjo 14,9 proc.

Tendencijos rodo, kad per šį trejų metų laikotarpį svyravo ir darbuotojų augimas, ir darbo užmokestis. Pradinis darbuotojų skaičiaus padidėjimas buvo po plynaukštėje, tada sumažėjo. Tai sutampa su vidutiniu darbo užmokesčio svyravimu, kuris 2021 m. gerokai padidėjo, o vėlesniais metais gerokai sumažėjo. Sumažėjimas gali būti susijęs su įvairiais išoriniais veiksniais, kurie galėjo turėti įtakos Bendrovės ekonominei padėčiai, veiklai ar pramonei. Išlaikyti darbo jėgos liesos ir kontroliuoti išlaidas, susijusias su užimtumu po didelio augimo spurtas gali būti strateginis bendrovei, kaip ji valdo ekonominį spaudimą ar netikrumo. Remiantis visais pateiktais duomenimis, vidutinis Bendrovės atlyginimas mažėjo, o tai rodo, kad ateinančiais metais jis gali būti išlygintas arba netgi dar labiau sumažės. Tačiau labai svarbu pažvelgti į istorines tendencijas kartu su platesnėmis ekonomikos ir pramonės tendencijomis, taip pat atsižvelgiant į unikalias Bendrovės aplinkybes, padaryti tikslias išvadas.