DASELLA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

DASELLA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų duomenis ir pastarųjų trejų metų atlyginimų tendencijas, pastebime pastebimus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus.

2021 m. Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, o tai rodo, kad, palyginti su praėjusiais metais, per metus sumažėjo -7,7 %. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 15,5 proc. ir per mėnesį pasiekė 1 060 eurų.

Persikėlus į 2022 m., bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 11, t. y. per metus sumažėjo -8,3 %. Tačiau vidutinis mėnesinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - 24,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais ir siekė 1 316 eurų per mėnesį.

Naujausia 2023 m. nuotrauka rodo, kad Bendrovė išlaikė tą patį 11 darbuotojų darbo jėgos dydį, o tai reiškia 0,0 % metinį augimą. Nors darbuotojų skaičius išliko stabilus, mėnesinis darbo užmokestis ir toliau didėjo, tačiau lėčiau - 0,5 proc. per metus, o tai reiškia, kad vidutinis mėnesinis darbo užmokestis siekė 1 323 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad nagrinėjamuoju laikotarpiu bendrovės darbuotojų skaičius mažėjo, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Nors 2023 m. darbo užmokesčio augimo tempas šiek tiek sulėtėjo, vis dar išlieka nuosekli augimo trajektorija.