Medienos komponentai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Medienos komponentai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje iš viso dirbo 38 darbuotojai, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 8,6 proc. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 870 eurų, t. y. 2,1 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbo jėga šiek tiek sumažėjo - 37 darbuotojai. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius pasikeitė -2,6 proc. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo 7,4 proc. ir pasiekė 935 eurus.

Po metų, 2023 m. pabaigoje, bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo iki 32 darbuotojų, t. y. per metus jis gerokai sumažėjo - 13,5 proc. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo 11,7 %. Tai lėmė vidutinis atlyginimas 1044 eurų vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima teigti, kad nors bendras darbuotojų skaičius svyravo: 2021 m. šiek tiek padidėjo, o 2022 ir 2023 m. sumažėjo, Bendrovė per stebimą laikotarpį sugebėjo išlaikyti ir išlaikyti didesnį vidutinį darbo užmokestį vienam darbuotojui. Tai rodo, kad svarbu užtikrinti didesnį darbo užmokestį savo darbuotojams, nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų. Ši tendencija gali atspindėti Bendrovės atsidavimą siūlyti konkurencingus atlyginimus, kad pritrauktų ir išlaikytų aukšto lygio personalą.