VALO CITY, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VALO CITY DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovė. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 692 darbuotojai, t. y. 8,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tuo pačiu metu vidutinis darbo užmokestis buvo 653 EUR, o per metus jis padidėjo 12,0 %.

Tačiau 2022 m. pabaigoje Bendrovė patyrė drastiškų pokyčių - darbuotojų skaičius sumažėjo 44,4 proc. iki 385. Nepaisant reikšmingo darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo ir siekė 730 EUR, o tai yra nedidelis 11,9 proc. augimas, palyginti su 2021 m.

Iki gruodžio 31, 2023, darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendencija išliko, su darbo jėgos nardymo dar 82,6 % tik 67 darbuotojų. Tuo pat metu darbo užmokestis pastebimai sumažėjo - 55,4 proc. iki 326 EUR vidurkio, palyginti su praėjusiais metais.

Tokie darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimai rodo dideles konsolidavimo pastangas, mažėjančias pajamas ar galimą restruktūrizavimą Bendrovės viduje. Tai bus labai svarbu atidžiai stebėti bet kokius atnaujinimus apie organizacijos strateginių planų, augimo iniciatyvų, ar sąnaudų taupymo priemonių metu šioje svyruojančioje aplinkoje geriau suprasti dabartinę padėtį.