WARTSILA BLRT ESTONIA OU Lietuvos filialas darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 53 darbuotojai, t. y. per metus išaugo 1,9 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2 157 EUR, t. y. 0,7 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) bendrovės darbo jėga išaugo iki 56 darbuotojų, o tai rodo puikų 5,7 proc. metinį augimą. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 10,6 proc. – iki 2 387 eurų vienam darbuotojui.

2023 m. (gruodžio 31 d.) toliau augo, nes Bendrovėje dirbo 61 asmuo, t. y. 8,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 8,9 proc. ir pasiekė 2 600 eurų vienam darbuotojui.

Apskritai pirmaisiais metais Bendrovės darbo užmokestis svyravo, o vėlesniais metais pastebimai augo darbuotojų skaičius ir gerokai padidėjo darbo užmokestis. Kadangi Bendrovė padidino savo darbo jėgą, ji taip pat užtikrino didelį darbo užmokesčio augimą savo darbuotojams. Šios tendencijos rodo, iniciatyvus ir atsakingas požiūris į įdarbinimo ir atlyginimų politiką, kuri galėtų potencialiai pagerinti organizacinę trajektoriją ateinančiais metais.