Bionorica Lithuania, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Bionorica Lithuania DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 3735 Eur. 2021-2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 0,0 %, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 4,5 %. Tai rodo, kad šiek tiek padidėjo darbo jėga ir padidėjo vidutinis darbuotojų darbo užmokestis.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 13 darbuotojų, t. y. 8,3 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 7,4 proc. ir siekė 3460 eurų. Šis vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas, nepaisant darbuotojų skaičiaus padidėjimo, gali reikšti, kad įmonė samdo mažesnį darbo užmokestį arba koreguoja darbo užmokesčio struktūrą.

Peršokti į gruodžio 31, 2023, ir Bendrovės darbo jėga dabar sumažėjo iki 10 darbuotojų su astronomiškai padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 23,1%. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis šiuo laikotarpiu, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo - iki 148,8 proc. iki 8644 eurų. Šis reikšmingas darbo užmokesčio padidėjimas gali reikšti, kad įmonė kreipiasi į darbuotojų kompensaciją arba dalyvauja didelio masto įdarbinimo didelio uždarbio darbuotojų.

Apskritai, Bendrovės užimtumo tendencijos rodo darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio svyravimus per pateiktą trejų metų laikotarpį. Kalbant apie darbuotojų skaičių, bendrovė keitėsi tarp padidėjimo ir sumažėjimo, todėl bendras poveikis buvo neutralus, o darbo užmokesčio augimo ir nuosmukio epizodai. Šis nuolatinis koregavimas galėtų reikšti nuolatines Bendrovės pastangas išlaikyti pusiausvyrą tarp darbo jėgos dydžio ir darbuotojo atlyginimo.