Keller-Autoforum, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Keller-Autoforum DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 181 darbuotojas, t. y. 74,0 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 954 eurai, nors per metus jis sumažėjo nežymiai -0,9 %.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė nepaprastą transformaciją. Darbuotojų skaičius sumažėjo 15,5 proc. iki 153, palyginti su praėjusiais metais. Ši tendencija buvo priešinga anksčiau pastebėtam didėjančiam užimtumo lygiui. Tuo tarpu vidutinis atlyginimas per metus išaugo 40,6 proc. ir siekė 1341 eurą.

Kitais metais skaičiai ir toliau nukrypo nuo pradinės tendencijos. Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėga smarkiai sumažėjo -69,9 proc. iki 46 darbuotojų, palyginti su 2022 m. Palyginti su mažėjančiu užimtumo lygiu, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 24,1 proc. iki 1664 eurų, o tai rodo didėjančius finansinius įsipareigojimus likusiems darbuotojams.

Taigi, Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo, o vėliau per šį laikotarpį sumažėjo ir svyravo vidutinis darbo užmokestis. Vadovai ir pagrindiniai sprendimus priimantys asmenys gali toliau analizuoti šias tendencijas, kad nustatytų tinkamas strategijas, kurios išlaikytų sveiką pusiausvyrą tarp darbuotojų išlaikymo ir atlyginimų koregavimo.