Autoringas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Autoringas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje apžvelgsime bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejų metų laikotarpiu. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 6 darbuotojai, t. y. 20,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas siekė 693 eurus, o metinis augimas - 4,6 %.

Kitais metais bendrovė išlaikė darbuotojų skaičių - nuo 2022 m. gruodžio 31 d. dirbo 6 asmenys. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius nepasikeitė, pastebėtas didelis vidutinio darbo užmokesčio augimas. Palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 35,7 proc., todėl vidutinis atlyginimas siekė 941 eurą.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė ir toliau turėjo 6 darbuotojus, o darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis taip pat išliko nepakitęs - 940 eurų, o metinis augimo tempas nepakito.

Nors per stebėjimo laikotarpį akivaizdžiai padidėjo vidutinis darbo užmokestis, darbuotojų skaičius išliko stabilus - 6. Bendrovei judant kintančioje ekonominėje aplinkoje, ji išlaiko savo darbo jėgos dydį ir skatina konkurencingus atlyginimus savo darbuotojams. Kadangi Bendrovė ir toliau veikia ir auga, bus įdomu stebėti bet kokius būsimus darbuotojų skaičiaus ar vidutinio darbo užmokesčio tendencijų pokyčius.