Alytaus SEIV, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Alytaus SEIV DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais finansiniais metais Bendrovėje dirbo 70 darbuotojų, t. y. 22,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 679 eurai, t. y. 8,6 proc. daugiau nei pernai.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko pastovus - 70, o tai reiškia 0,0 proc. metinį augimą. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis išaugo 10,8 proc. ir vienam darbuotojui teko 752 eurai.

Naujausiais finansiniais metais, kurie baigėsi 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovė ir toliau išlaikė 70 darbuotojų darbo jėgą, o tai rodo, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis padidėjo 3,0 %, o dabar darbuotojai vidutiniškai uždirba 775 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo ir nuo to laiko ji išlaikė stabilią darbo jėgą. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo per trejus metus su augimo tempų svyravimais. Tai rodo, kad nors Bendrovė susidūrė su tam tikrais darbuotojų išlaikymo sunkumais, jai pavyko išlaikyti kompensavimo lygį, kuris atitinka infliaciją ir rinkos poreikius.