RAIMANA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

RAIMANA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse galime analizuoti Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per tris konkrečias datas: 2021-12-31, 2022-12-31 ir 2023-12-31.

2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 20,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 564 eurai, o tai rodo, kad, palyginti su tuo, kas buvo užfiksuota 2020 m. pabaigoje, darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 7,2 proc.

Kitais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius reikšmingai nepadidėjo, o skaičius liko 6. Nepaisant šio akivaizdaus darbuotojų augimo sąstingio, vidutinis darbo užmokestis iki metų pabaigos toliau didėjo 13,2 proc. iki vidutiniškai 639 eurų vienam darbuotojui.

Peršokus į paskutiniuosius pateiktų duomenų metus, t. y. 2023 m., Bendrovė išlaikė tokį patį darbuotojų skaičių (6) kaip ir ankstesniais metais ir vis dar rodė gerokai didėjančio vidutinio darbo užmokesčio požymius. Iki 2023 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo 28,4 proc. iki 820 eurų.

Iš šių tendencijų, keletas modelių atsiranda. Nors Bendrovės darbuotojų skaičius per metus išliko palyginti stabilus, darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo. Tiksliau, darbo užmokesčio augimo tempas laikui bėgant paspartėjo. Tai rodo, kad Bendrovė iš tiesų pirmenybę teikė darbuotojų atlyginimui ir daugiau investavo į savo darbo jėgos struktūrą, o tai galėtų būti strateginis Bendrovės vadovybės priimtas sprendimas. Tačiau ieškodami papildomų duomenų po šių trijų datų, taip pat platesnių sektoriaus ir regioninės pramonės tendencijų, turėtume platesnę perspektyvą, kad geriau suprastume platesnes pasekmes Bendrovei.