GustaDa, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GustaDa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo pastebima personalo ir atlyginimų tendencijas Bendrovė. Iki 2021 m. gruodžio mėn. pabaigos Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurie per metus gerokai sumažėjo - 42,9 %. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1090 eurų, o metinis augimas buvo neigiamas - 10,5 proc.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos, Bendrovė išlaikė 4 darbuotojus, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius iš esmės nepasikeitė - per metus jis padidėjo 0,0 %. Vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo - iki 669 eurų, o per metus jis sumažėjo 38,7 proc.

2023 m. darbuotojų skaičius mažėjo - sumažėjo iki 3 darbuotojų, t. y. 25,0 proc. per metus. Įdomu, kad darbo užmokesčio tendencijos taip pat pasikeitė per šį laikotarpį. Bendrovė pranešė, kad vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo ir siekė 1265 EUR, t. y. 89,3 % daugiau nei 2022 m.

Apibendrinant galima teigti, kad bendrovė pastebėjo darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio svyravimus, atleisdama darbuotojus, tačiau taip pat patyrė skirtingus darbo užmokesčio augimo modelius. Bus įdomu pamatyti, kaip personalo ir darbo užmokesčio tendencijos vystosi ateinančiais metais.