Autojonis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Autojonis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 9 darbuotojai, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus sumažėjo 18,2 proc. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis siekė 804 EUR ir per metus išaugo 2,9 %.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė pranešė turinti tik 6 darbuotojus, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius sumažėjo 33,3 proc. Šį darbo jėgos sumažėjimą lydėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris padidėjo iki 1073 EUR, o tai rodo puikų metinį augimą - 33,4 %.

Nepaisant to, 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 6 darbuotojai, todėl per metus padidėjo 0,0 %. Ši palyginti stabili darbo jėga išlaikė didesnį vidutinį 1129 EUR darbo užmokestį, t. y. 5,2 proc. metinį augimą.

Atsižvelgiant į šias pastabas, 2021-2023 m. laikotarpiu Bendrovė patyrė daug darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimų. Nepaisant to, kad 2021-2022 m. darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo, atrodo, kad Bendrovės finansinį stabilumą kompensavo gerokai padidėjęs vidutinis darbo užmokestis. Be to, tai, kad vidutinis darbo užmokestis per šiuos trejus metus nuolat augo, rodo, kad Bendrovė gali sutelkti dėmesį į talentų pritraukimą ir išsaugojimą konkurencingais atlyginimais. Tačiau labai svarbu stebėti, kaip šios tendencijos tęsis, nes mes žengiame į ateitį, ypač kai darbuotojų skaičius nuo 2022 m. išlieka gana stabilus. Tai gali reikšti, kad Bendrovė gali bandyti išlaikyti mažesnę, efektyvesnę darbo jėgą, kuri reikalauja didesnio darbo užmokesčio. Šių tendencijų priežasčių ir poveikio izoliavimas gali suteikti svarbių įžvalgų apie Bendrovės strateginius sprendimus ir gali būti naudingas rodiklis jos ateities perspektyvoms įvertinti.