DOMIMAKS, UAB (302913283) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DOMIMAKS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje atsirado reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 5 darbuotojai, kurie per metus sumažėjo 16,7 %, palyginti su praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui gerokai padidėjo - 28,7 proc. per metus, o vidutinis darbo užmokestis siekė 1 925 eurus.

Kitais metais bendrovės darbo jėgos dydis ir toliau mažėjo. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4, todėl metinis pokytis buvo -20,0 %. Šis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas koreliavo su dramatišku vidutinio darbo užmokesčio mažėjimu, kurį apibūdino -38,5 proc. metinis augimas. Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojams vidutiniškai buvo mokama 1 184 EUR per metus.

Tendencijos didžia dalimi išliko tokios pačios 2023 m. Iki gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius stabilizavosi ties 4, o tai reiškia 0,0 proc. metinį augimą. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui padidėjo tik nežymiai - 0,7%. Šis augimas lėmė, kad vidutinis atlyginimas per metus siekė 1 192 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius dvejus metus bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai mažėjo, o vidutinis darbo užmokestis smarkiai svyravo. Pirma, darbo užmokestis gerokai padidėjo, tada gerokai sumažėjo, ir galiausiai, lėtai padidėjo. Tai rodo vykstančius vidinius pokyčius ir bendrovės priimtas finansines strategijas, atsižvelgiant į darbo jėgos prisitaikymą ir rinkos tendencijas.