Vedix, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vedix DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai pasikeitė bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. organizacijoje dirbo 13 darbuotojų, o tai rodo stulbinantį 85,7 proc. metinį augimą, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 556 eurai, nors, palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai sumažėjo - 28,8 proc.

Iki 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius gerokai išaugo - iki 26, o tai yra puikus 100 proc. metinis augimas. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius padvigubėja, palyginti su praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis smarkiai išaugo - 88,2 proc. ir vidutiniškai pasiekė 1047 eurus vienam darbuotojui.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius mažėjo. Bendras darbuotojų skaičius sumažėjo iki 21, t. y. 19,2 %, palyginti su praėjusiais metais. Tuo pat metu vidutinis atlyginimas buvo šiek tiek panašus - 22,8 proc. iki 808 eurų.

Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėga labai išaugo, vėliau sumažėjo, o atlyginimai pastebimai svyravo. Šios tendencijos išryškina nuolat besikeičiančią ir dinamišką aplinką organizacijoje, todėl ateityje reikia atidžiau stebėti ir analizuoti.