Mondelez Lietuva Production, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Mondelez Lietuva Production DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimų tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 384 darbuotojus, kurie per metus sumažėjo 3,8 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 1800 eurų, o per metus jis sumažėjo 0,6 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo 0,8 proc. iki 381. Tačiau labai padidėjo atlyginimai, kurie per metus padidėjo 15,2 proc., o vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui dabar siekia 2 073 eurus.

Kitų metų pabaigoje, 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius pasikeitė. Bendrovė pranešė, kad, palyginti su praėjusiais metais, jos darbuotojų skaičius išaugo 2,9 proc. ir iš viso sudarė 392 darbuotojus. Darbo užmokestis ir toliau augo, o vidutinis darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,2 proc. ir dabar siekia 2 305 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. Nors darbuotojų skaičius sumažėjo, po to stabilizavosi, o vėliau augo, vienam darbuotojui tenkantis atlyginimas nuolat didėjo. Šios kintančios sąlygos rodo Bendrovės gebėjimą prisitaikyti ir gebėjimą reaguoti į iššūkius per tam tikrą laikotarpį.