AMBERHOME LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AMBERHOME LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus analizuojame reikšmingas bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. Iki 2021 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, o tai reiškia 0% metinį augimą. Tuo metu vidutinis atlyginimas siekė 610 eurų, t. y. per metus padidėjo nežymiai – 0,4 %.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 8, o tai rodo, kad per metus jis pastebimai nepadidėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir siekė 735 eurus. Palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 20,5 proc.

Galiausiai, su 2023 pabaigoje artėja gruodžio 31, darbuotojų skaičius Bendrovėje išliko pastovus, vis dar dirba 8 asmenys. Nors darbuotojų skaičius nepadidėjo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo nedaug - 14,3 proc. ir pasiekė 840 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. laikotarpiu bendrovė išlaikė stabilų 8 darbuotojų skaičių ir apskritai padidino vidutinį darbo užmokestį. Tai rodo, kad bendrovė siekia užtikrinti teisingą kompensaciją savo darbuotojams, o ne drastiškai didinti savo darbo jėgą.