Nasta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Nasta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 16 darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius per metus išaugo 23,1 proc. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 617 EUR, t. y. neigiamas -5,7 proc. sumažėjimas, palyginti su praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbo jėga gerokai sumažėjo - iš viso joje dirba 10 darbuotojų. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo -37,5 %. Be to, vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo ir siekė 522 EUR, t. y. sumažėjo 15,4 % per metus, palyginti su praėjusiais metais.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbo jėga iš dalies atsigavo iki 15 darbuotojų, o jos metinis augimas buvo įspūdingas - 50 proc. Šis augimas turėtų būti vertinamas atsižvelgiant į gerokai padidinti vidutinį darbo užmokestį, kuris pasiekė 1549 EUR ir gerokai per metus išaugo 196,5 %.

Vertinant bendrus Bendrovės veiklos rezultatus galima pastebėti, kad svyravo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Iš pradžių labai padidėjo darbuotojų skaičius, tačiau po to smarkiai sumažėjo. Be to, vidutinio darbo užmokesčio mažėjimas rodo galimą mažėjimo tendenciją, tačiau spartus darbo užmokesčio didėjimas 2023 m. gali reikšti potencialų lūžį link labiau klestinčios bendrovės ateities. Tačiau tai priklauso nuo įvairių ekonominių ir organizacinių veiksnių.

Apskritai, kadangi tendencijos negarantuoja tęstinumo, Bendrovei būtina stebėti išorinę aplinką ir atitinkamai koreguoti savo vidaus strategijas. Tai padėtų Bendrovei išlaikyti sveiką darbo jėgą ir užtikrinti konkurencingus atlyginimus, kad pritrauktų ir išlaikytų savo darbuotojus.