TORAS LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

TORAS LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo stebimos reikšmingos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 35 darbuotojai, o darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 2,8 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis siekė 1035 eurus, o tai atspindi įspūdingą 9,3 proc. metinį augimą.

Tačiau 2022 m. pabaigoje darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo. 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė stulbinantį 74,3 proc. darbuotojų skaičiaus sumažėjimą. Nepaisant to, kad labai sumažėjo darbuotojų, vidutinis darbo užmokestis išliko gana stabilus - 1007 eurai. Šis laikotarpis liudija neigiamą 2,7 proc. metinį vidutinio darbo užmokesčio augimą.

Tuo tarpu 2023 m. pabaigoje įvyko reikšmingų pokyčių. Bendrovė dar labiau sumažino savo darbo jėgą iki 6 darbuotojų, o tai reiškia, kad per metus ji sumažėjo 33,3 %. Priešingai nei toliau mažėjantis darbuotojų skaičius, Bendrovė pranešė apie didelį metinį vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2023 m. gruodžio 31 d. išaugo 63,2 proc. ir sudarė 1644 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad šiuo laikotarpiu Bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. Mažėjantis darbuotojų skaičius kartu su sudėtingu darbo užmokesčio augimo modeliu rodo, kad reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima iššifruoti pagrindines šių Bendrovės tendencijų priežastis.