CB Baltic, UAB darbuotojai ir atlyginimai

CB Baltic DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų pokyčių. 2021 m. Bendrovė turėjo 50 darbuotojų, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 891 eurą, t. y. per metus sumažėjo -37,5 %, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 5,1 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė pademonstravo įspūdingą posūkį - joje dirbo 137 darbuotojai, o tai reiškia, kad jos metinis augimas buvo 174,0 %. Atlyginimai taip pat padidėjo - 21,6 proc. ir vidutiniškai siekė 1084 eurus.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 119, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 13,1%. Įdomu tai, kad darbo užmokesčio tendencija taip pat sumažėjo -4,9 %, o vidutinis darbo užmokestis siekė 1030 EUR.

Ši analizė rodo neramų, tačiau dinamišką bendrovės darbuotojų reikalavimų ir darbo užmokesčio valdymo laikotarpį. Nepaisant svyravimų, atlyginimai gerokai padidėjo. 2021 m. Bendrovė susidūrė su staigiu darbo jėgos nuosmukiu, o 2022 m. vėl stipriai atsigavo ir pasiekė didelį metinį užimtumo augimą, tačiau 2023 m. vėl sumažėjo darbuotojų skaičius. Nors 2022 m. darbo užmokestis gerokai išaugo, antroje laikotarpio pusėje buvo pastebimi svyravimai, dėl kurių metinis augimas buvo neigiamas.

Šios tendencijos gali reikšti, kad Bendrovės vadovybė sąmoningai laikosi strategijos optimizuoti savo žmogiškuosius išteklius ir darbo užmokesčio išlaidas. Tačiau norint suprasti šios dinamikos priežastis ir jų poveikį, būtina atlikti tolesnį tyrimą.